dimarts, 11 de juny del 2013

Rebategen Soraya Sáenz com "chochito de oro"

Un regidor del BNG afirma que la vicepresidenta "va gastar 40.000 euros en el ginecòleg"

 

Xoxito de Oro Santamaria

El regidor del Bloc Nacionalista Gallec, a Cambados (Pontevedra) Xaquín Charlín González, es refereix al seu bloc personal a la vicepresidenta del Govern com "chochito de oro", segons recull El Mundo. La raó que el regidor nacionalista es refereixi amb aquesta denominació a Sáenz de Santamaría és que "va gastar 40.000 euros en el ginecòleg".

El regidor qualifica de "curiosa" la despesa i textualment diu "n'hi ha una altra de curiosa sobre reconeixements ginecològics, que va guanyar MD Internacional". El regidor enumera una sèrie de pagaments que atribueix a la vicepresidenta i que van des dels 163.000 euros destinats al servei de premsa o als 175.000 euros que dedica el seu departament a plantes i jardins.

González afirma que "no es tracta de cap insult sinó d'una realitat. Com algú pot gastar-se 40.000 euros en un ginecòleg?". "Tampoc no és masclista, perquè masclista és una altra cosa i això és el que volen veure alguns", afegeix , a més de sentenciar que "jo sóc així i el meu blog és així".


http://tinyurl.com/qydxlfk