dimarts, 25 de juny del 2013

Mas compareixerà el 31 de juliol al Parlament per parlar del cas Palau

El president acudirà a la comissió d'afers institucionals fora del termini normal que preveu el reglament de la cambra “per motius d'agenda”

Tots els grups menys CiU havien reclamat que donés explicacions sobre l'escrit que indica que CDC podria haver cobrat comissions de Ferrovial

 

25/06/13 14:00 - Barcelona - Agències  


El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà el 31 de juliol a la Comissió d'Assumptes Institucionals (CAI) del Parlament per parlar sobre la implicació del seu partit, CDC, en el cas de desviament de fons del Palau de la Música, investigada judicialment.



La compareixença de Mas el 31 de juliol ha estat ratificada avui a la junta de portaveus del Parlament després que la vicepresidència de la Generalitat hagi enviat un escrit en el qual proposa aquesta data, que se situa fora del termini normal que preveu el reglament de la cambra, encara que el govern justifica el retard “per motius d'agenda”.

Mas compareixerà a petició pròpia, però tots els grups menys el de CiU havien reclamat que donés explicacions sobre l'escrit de fiscalia que indica que CDC podria haver cobrat presumptament comissions de l'empresa constructora Ferrovial a canvi de concessions d'obra pública.

De fet, el mateix Mas va avançar en l'última sessió de control al Parlament la seva predisposició a comparèixer davant de la Comissió d'Assumptes Institucionals (CAI) per donar explicacions, tot i que ha assegurat que “no hi ha res nou”. Aleshores, el president de la Generalitat va argumentar que, segons les explicacions que li traslladaven els exresponsables de finances de CDC, el contingut de l'informe de la Fiscalia “no és cert”.

“La paraula de la Fiscalia no és paraula de Déu, perquè la fiscalia ha comès molts errors. Aquesta vegada no ho sabem, però jo estic convençut que serà un error”, va argumentar el també líder de CDC, que va defensar que un informe de la fiscalia té el mateix valor que un de la defensa.
Darrera actualització ( Dimarts, 25 de juny del 2013 14:00 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/657698-mas-compareixera-el-31-de-juliol-al-parlament-per-parlar-del-cas-palau.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui 


Segur que la " Agenda " li permeterà fer vacances