divendres, 14 de juny del 2013

Els germans Fernández Diaz busquen un relleu a Sánchez Camacho

El darrer esmorzar col·loqui protagonitzat per la presidenta dels populars catalans ha estat la senyal d’alarma dins el petit nucli de confiança de Sánchez Camacho, les sonades absències de líders populars, amb forces cadires buides i una notable absència de l’anomenada societat civil propera al PP ha molestat profundament  la líder popular, que atribueix en cercles de confiança a que els germans Fernández Diaz li estan movent la cadira.

Certs sectors del partit popular li retreuen la poca intel·ligència per explicar interioritats a una quasi desconeguda i la manera com va deixar en compromesa situació a l’actual ministre de l’interior i al seu germà, que ha decidit començar a treballar per buscar una alternativa.

Si a tot això li afegim les dades internes del PP que visualitzen que qui treu més profit del discurs radical de Sánchez Camacho és Albert Rivera i el seu partit C’s, un partit verge políticament i molt més fresc a l’hora de defensar els seus postulats, Camacho sembla un aprenent de l’Albert Rivera. Segons aquestes primeres dades internes, C’s va camí de fer el sorpasso al PP i sobretot en algunes ciutats del cinturó, el problema pel PSC en aquestes ciutats es diu C’s, que pot obtenir uns molt bons resultats a costa del PP i del PSC, però mai superior als actuals dels partits unionistes. D’aquí la campanya a la desesperada de l’alcaldessa de l’Hospitalet contra el no a la independència per aturar no al PP, sinó a C’s.

Pels germans Fernández Diaz, l’actual presidenta del PP ja està amortitzada i no serveix per aturar el discurs espanyolista, provocador i demagog de Ciutadans, i han decidit impulsar un recanvi a no molt tardar, i més tenint en compte que un dia o altre les converses de La Camarga sortiran a la llum pública.

http://directe.cat/303674