divendres, 28 de juny del 2013

El PP mut, entre Bárcenas i #camargagate

Tant sols 17 paraules per valorar la presó de Bárcenas: "El Partit Popular manifesta, com ha fet sempre, respecte a les decisions judicials en tots els procediments"


El Partit Popular ha valorat l'empresonament del que va ser el seu extresorer, Luís Bárcenas, amb un comunicat de tant sols disset paraules en què no esmenta el nom de l'afectat. El comunicat diu: "El Partit Popular manifesta, com ha fet sempre, respecte a les decisions judicials en tots els procediments". Cal recordar que el jutge de l'Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha ordenat aquesta tarda presó provisional sense fiança per a Bárcenas, que ha ingressat al centre penitenciari madrileny de Soto del Real a un quart de nou de la nit. Un PP en hores baixes entre la crisi per Bárcenas i l'escàndol de La Camarga 
Dels que no volen que escoltem #Camargagate als que no volen que llegim #camargagate passant pel PP més mut.

Camacho amenaça als periodistes

El PP és mut davant la corrupció, però gens mut per amenaçar periodistes, aquesta és la feina principal del PP. 
Segons Alicia Sánchez-Camacho, aquest mateix dimecres, després de comprovar que una part de la conversa començava a circular per les xarxes socials, va prendre iniciatives de manera immediata i va posar l'assumpte en mans dels advocats, que estan estudiant totes les accions legals que es poden emprendre. I ha amenaçat amb què la justícia actuarà, ja que, tal i com ha recordat, es van establir mesures cautelars que prohibien la difusió d'aquesta conversa enregistrada de manera "il·legal". La presidenta del PPC s'ha mostrat convençuda de que la justícia li dóna la raó en aquest assumpte i ha deixat clar que ella només reclama que es garanteixin els seus drets constitucionals a la privacitat i que es respecti la resolució judicial que establia la prohibició de difondre la conversa.