dimecres, 19 de juny del 2013

Dirigents d'Unió demanen a Duran que deixi la secretaria general de CiU

Montse Surroca, Eva Parera i Benet Maimí mostren al twitter les seves desavinences amb Convergència


Mas i Duran, en una foto d'arxiu


Dirigents d'Unió (UDC) han reclamat, a través del twitter, que el president del comitè de govern de la formació, Josep Antoni Duran i Lleida, deixi de ser el secretari general de CiU. Tot plegat després de les darreres crítiques des de Convergència (CDC) a Duran al voltant del procés sobiranista.

Després de l'enrenou causat per les piulades, aquests dirigents democristians les han esborrades. El vicesecretari general de la formació, Antoni Font, ha tancat la polèmica amb un "d'acord... de tot en parlarem en la propera permanent d'Unió, però no fem un debat polític".
La diputada al Congrés i membre de la permanent, Montse Surroca, ha assenyalat que "el més fàcil per a CDC és convertir Duran en un boc expiatori. Això no és correcte!"

Tot seguit ha afegit que "amb Sánchez-Llibre creiem que davant les crítiques de CDC Duran hauria de plantejar-se seriosament el seu paper com a secretari general de CiU".

Per la seva banda, la senadora i portaveu adjunta de CiU a la cambra alta, Eva Parera, ha considerat que Duran "diu el mateix que Mas", però ha remarcat que "el consell nacional de CDC dubta del seu compromís". "Hauria de dir prou i deixar la secretaria general de CiU", ha conclòs l'advocada especialista en dret esportiu.

En la mateixa línia, un altre membre de la direcció d'Unió, Benet Maimí ha reblat que "més val que Duran deixi la secretaria general de CiU i es dediqui cent per cent a UDC".