dimecres, 12 de juny del 2013

Anasagasti defensa una consulta com la d'Escòcia per a Catalunya

Anasagasti defensa una consulta com la d'Escòcia per a Catalunya 

 

 

 





Anasagasti, durant l'entrevista
El senador del PNB, Iñaki Anasagasti, ha afirmat que "nosaltres estem amb CiU" i ha animat el
president de la Generalitat, Artur Mas, que "segueixi insistint, que sigui tan tossut com ha estat fins ara en el sentit de tractar de fer pedagogia" amb el dret a decidir.

"El que està succeint a la Gran Bretanya -Escòcia celebrarà un referèndum d'autodeterminació-, per què no pot ocórrer a Catalunya, o a Euskadi?", s'ha preguntat el polític basc en declaracions a Los Desayunos de TVE. "Artur Mas busca una entesa, entén la situació en què està", ha apuntat.

El senador ha lamentat el discurs de la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho perquè "va feta un llumí en aquesta praderia" i ha instat el Govern central a "adonar-se que CiU és un factor d'estabilitat política a l'Estat espanyol. No se la pot acorralar i no se la pot deixar només en una cantonada".

Finalment, considera que les reivindicacions de Catalunya s'han incrementat per la "situació econòmica dolenta" i ha recordat que "a Catalunya ha passat un tripartit que ha deixat un deute que ni Alemanya després de la Segona Guerra Mundial".


http://tinyurl.com/nh3awsf