dimecres, 12 de juny del 2013

Querella contra Messi per presumpte frau fiscal

La Fiscalia acusa el jugador del Barça i el seu pare de defraudar més de 4 milions d'euros en les declaracions del 2007, 2008 i 2009

Aquests diners corresponen als ingressos generats pel davanter per contractes d'explotació dels drets d'imatge

12/06/13 14:46 - barcelona - Agències
 
El davanter del Barça Leo Messsi, celebrant un gol Foto: REUTERS.

La Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona ha presentat aquest dimecres una querella contra el jugador del FC Barcelona Lionel Messi i el seu pare, Jorge Horacio Messi. Se'ls acusa de tres delictes contra la hisenda pública, ja que presumptament van defraudar més de 4 milions d'euros en les declaracions de l'IRPF dels exercicis del 2007, 2008 i 2009. Segons TV3, aquests diners corresponen als ingressos generats pel jugador per contractes d'explotació dels drets d'imatge.
La querella, signada per la fiscal Raquel Amado , ha estat interposada al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà (Baix Llobregat), on té la residència el davanter blaugrana.
Darrera actualització ( Dimecres, 12 de juny del 2013 14:46 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/654199-querella-contra-messi-per-presumpte-frau-fiscal.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui 

P.D. :
Cristiano Ronaldo va ser fitxat amb un préstec a Bankia que encara estan pagant,millor dit estem pagant tots, i han modificat una llei d'impostos per afavorir li personalment.