dijous, 30 de maig del 2013

Lluís Llach, Sopa de Cabra, Miquel Gil i Pastora entre més al concert per la independència

Les entrades es posaran a la venda el 3 de juny · Es farà el 29 de juny a les 20.00



Lluís Llach, Sopa de Cabra, Miquel Gil,  Pastora, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Beth, Concert per la Llibertat que es farà el 29 de juny vinent al Camp Nou a les vuit del vespre. La venda d'entrades es farà exclusivament a través d'internet a partir del dilluns 3 de juny, a les webs concertperlallibertat.cat, a telentrada, al Tresc i a atrapalo.com.
Bikimel, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cris Juanico, David Alegret, Fermín Muguruza, Gerard Quintana, Gossos, Joan Dausà, Lídia Pujol, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pep Sala, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Titot i David Rosell, entre més, actuaran al


Més informació: Totes les preguntes i respostes sobre el Concert de la Llibertat, el 29 de juny al Camp Nou 

L'espectacle es basa en un repàs a les cançons més importants i significatives de la memòria històrica del país. Amb una atenció especial a les cançons de Lluís Llach que seran interpretades per cantants de diferents països i de diferents generacions.

El concert començarà a les vuit del vespre i és previst que acabi cap a les dotze. Abans, però, a partir de les quatre la tarda, a l’esplanada de l’estadi hi haurà una Fira d’Entitats amb tot d’activitats públiques. Les portes de l'estadi s'obriran a les sis perquè els espectadors puguin anar entrant.

El preu de les entrades variarà tenint en compte la situació dels seients: dels dotze euros fins als cent cinquanta.

La presentació del concert s'ha fet avui a la tarda, amb la presència de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell. També hi han intervingut els directors artístics, Gerard Quintana i Lluís Danés.

El FC Barcelona cedirà el Camp Nou per fer-hi el concert, que vol ser un missatge clar de la fortitud del moviment independentista al carrer.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4120235/20130530/lluis-llach-sopa-cabra-miquel-gil-pastora-concert-independencia.html