dijous, 16 de maig del 2013

Llanos de Luna commemora els combatents espanyols a l'exèrcit nazi

En un acte d'homenatge a la guàrdia civil en què hi participaren membres de la 'Hermandad de Combatientes de la División Azul'


Foto: La Directa.
La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, va assistir el passat cap de setmana en un acte d'homenatge als combatents espanyols a l'exèrcit nazi, la División Azul. Segons que informa la Directa, Llanos de Luna va entregar un diploma a la 'Hermandad de Combatientes de la División Azul', que va participar en un homenatge a la guàrdia civil a la caserna de Sant Andreu de la Barca. 'En l'acte, una dotzena de nostàlgics de la División Azul van representar la 'Hermandad' vestits de falangista', diu la notícia.


A la fotografia que publica la Directa, s'hi veu Llanos de Luna estrenyent la mà a un representant de l'entitat d'ex-combatents i nostàlgics de la División Azul, vestit amb l'uniforme de la Falange Espanyola Tradicionalista de las JONS. Al costat de la delegada del govern espanyol, el batlle de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca (PSC), i Ángel Gozalo Martín, general en cap de la guàrdia civil a Catalunya.

Segons la Directa, entre els assistents, vestits de falangistes, hi havia Carlos Oliva, dirigent de les joventuts de Plataforma per Catalunya (PxC) i Joan Garriga, ex-militant del PP i ara al PxC. A més, el regidor de PxC a Olot, Nacho Mulleras, va penjar una fotografia al seu Facebook on apareixen els assistents i hi va escriure: 'Visca la Hermandad de la División Azul de Barcelona! Excel·lent, la vostra desfilada de dissabte'.

El pati interior de la caserna va ser l'escenari de l'acte d'homenatge a la guàrdia civil, que és el primer cop que es fa a Catalunya.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4115774/20130516/llanos-luna-commemora-combatents-espanyols-lexercit-nazi.html