divendres, 26 d’abril del 2013

El PPC ha de socórrer Llanos de Luna

Després de la ficada de pota de la delegada que va lloar l’existència de gent “pija” i rica perquè gasten i consumeixen, Millo l'excusa perquè se l'ha mal interpretat


El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha hagut de sortir a socórrer la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, després del rebombori que s’ha creat per les declaracions d’aquesta ahir a 8TV. "És important que hi hagi gent 'pija' i rica que són els que llavors gasten i consumeixen" va manifestar al periodista que va acudir a la zona reservada del Trofeu Comte de Godó on es congreguen els famosos per demanar-los:“Ets ‘pijo/a’?”. La delegada però va aclarir ella no és “pija”, “sóc una persona treballadora i això és el que faig sempre i tota la vida”, va afegir. Millo ha dit que no creu que “hi hagi una manipulació intencionada, però són unes paraules tretes de context".
 
Llanos de Luna genera anticossos entre la població de Catalunya


La delegada del Govern espanyol, Maria de los Llanos de Luna,  passarà a la història d’Espanya per la seva manifesta incompetència en l’ofensiva conta Catalunya i per generar antipaties i rebuig vers el  PP i la ocupació que suposa la delegació del Govern espanyol a Catalunya. Llanos de Luna ja és persona non grat oficial a Girona i Arenys de Munt, i non grata, informalment, per a centenars de milers de persones del país.