divendres, 15 de febrer del 2013

Banyoles hissa avui la bandera espanyola per ordres de Madrid

L'equip de govern no vol entrar en una "guerra de banderes"

La bandera espanyola tornarà a estar present des d'avui divendres a la façana de l'Ajuntament de Banyoles després que s'hagi rebut una ordre de la subdelegació del govern espanyol a Girona. Enfront d'això, i per tal de no entrar en una fase de conflictivitat, l'equip de govern de la capital del Pla de l'Estany ha optat per obeir, tal com ha confirmat en aquesta nota de premsa:

"L’Ajuntament de Banyoles ha rebut un requeriment de la subdelegació del govern espanyol a Girona per si es complia la Llei de banderes i tenia com a termini de resposta aquest divendres dia 15 de febrer. No és voluntat de l’Ajuntament entrar en una guerra de banderes ni esmerçar diners ni esforços en una possible causa judicial que amb tota probabilitat seria perduda. Així doncs, després de parlar-ho amb tots els grups municipals, l’equip de govern ha decidit complir la Llei de banderes.
L’Ajuntament prefereix dedicar, com sempre, els seus esforços i diners a l’ajut a les persones (que avui moltes tenen importants patiments) i alhora encoratja a posar els símbols del nostre país a cada finestra o balcó de la ciutat."