divendres, 25 de gener del 2013

Declaració de Sobirania Rajoy amenaça Mas de portar-lo als tribunals


Rajoy amenaça Mas de portar-lo als tribunals

El president espanyol creu que el procés sobiranista català “no té cap sentit”
Albert Ribas
“El president de la Generalitat ha de complir la llei i si no ho fa haurem d’acudir als tribunals”. Aquesta és l’amenaça que el president espanyol, Mariano Rajoy, ha llençat a Artur Mas aquest migdia des de Xile, on és de visita oficial.

En una entrevista a ABC Punto Radio, el líder popular ha confirmat que l’advocacia de l’estat ja ha començat a treballar per detectar possibles irregularitats a la declaració sobiranista del parlament català: “Si els serveix jurídics diuen que hi ha possibilitat de recórrer i que és millor fer-ho no tingui cap dubte que ho farem”, ha afirmat.

Rajoy també ha dit que el procés sobiranista de Catalunya “no té cap sentit” i el veu incompatible amb la lluita contra l’atur: “cal dedicar-se a què tothom tingui treball i benestar i no a crear un problema d’aquestes característiques que ha servit per dividir la població”.

Per últim ha fet una referència al PSC, el qual ha definit com “un partit important de Catalunya”, per situar-lo al costat del PP en la defensa de la legalitat espanyola. 
 

1 comentari :

Mela ha dit...

Me gusta el fútbol y me parece que eres del BarÇa como yo.
Besos