divendres, 25 de gener del 2013

"Si La Pasionara aixeques el cap" Izquierda Unida, igual que el Partit Popular


Cayo Lara afirma que Catalunya no pot decidir el seu futur unilateralment
Albert Ribas
 
L’esquerra i la dreta espanyola tenen la mateixa postura quan es tracta del futur de Catalunya. I és que segons Cayo Lara, coordinador federal d’Izquierda Unida i president del grup parlamentari Izquierda Plural, Catalunya no pot decidir el seu futur “unilateralment”. Segons Lara, aquesta és una decisió que també pertany a la resta de ciutadans de l’Estat. D’aquesta manera es situa exactament en la mateixa posició que defensa el Partit Popular.

Després de la declaració sobiranista del Parlament, el coordinador federal d’IU ha recordat que la seva formació “sempre” ha defensat el dret a decidir democràtic de Catalunya “però evidentment no hi ha decisions unilaterals que es puguin decidir per part de ningú”.

La posició de Lara no és nova entre l’esquerra espanyola, ja que és compartida entre les files del PSOE. Tot i creure que “ningú” pot treure al poble català el seu dret a decidir, el líder d’Izquerda Unida considera que, quan es tracta que els catalans decideixin, tots els espanyols hi han de dir la seva: “aquí tots formem part d’això que s’anomena Estat espanyol i qualsevol decisió que s’adopti en aquest sentit ha de tenir present la posició que hem de tenir tots”, conclou. 
 

1 comentari :

Anònim ha dit...

incongruent ........ incomprensible: LOLÍN