divendres, 25 de gener del 2013

Homs assegura que els serveis secrets investiguen el Govern


El conseller de Presidència recorda la "vocació històrica de guerra bruta de l'Estat espanyol propera al terrorisme d'estat"

 
Homs, en roda de premsa aquest migdia. Foto: Oriol Campuzano

"Com que aquesta entrevista la llegirà el ministeri d'Afers Estrangers i els serveis d'informació espanyols- perquè ens llegeixen i ens ho revisen tot- intento donar-li totes les explicacions que puc de cara al seu lector, que és el que correspon. Però també he de tenir en compte que hi ha un tipus de lector d'aquesta entrevista que només està pendent del que jo explico per tal de fer-nos la punyeta".

Amb aquesta contundència respon el conseller de Presidència i Portaveu del Govern, Francesc Homs, en una entrevista al setmanari El Temps d'aquesta setmana davant la pregunta de com s'han de dur a terme les relacions internacionals. Homs també avisa que Espanya està fent la "guerra bruta fa mesos", una pràctica pel conseller és habitual a l'Estat espanyol que defineix com "vocació històrica de guerra bruta".

"Estem davant d'un estat, l'espanyol, que la guerra bruta l'han portada fins als límits de quelcom proper al terrorisme d'estat. Per tant, en el seu full de serveis tenen aquesta tradició", conclou Homs.