divendres, 23 de novembre del 2012

[VÍDEO] Catalans a l'estranger criden a una participació massiva el #25N

És el segon vídeo de la Fàbrica per la campanya electoral després de l'èxit de 'Cauen els murs' video Youtube : http://youtu.be/rp1A7YJird8 





Milers de catalans que resideixen a l'estranger han tingut problemes greus per poder votar a les eleccions parlamentàries catalanes del 25 de novembre i molts d'ells finalment no ho podran fer. Per això, la Fàbrica (grup d'acció per la independència dirigit per Salvador Cardús) els ha convidat a participar al vídeo perquè convidin els residents a Catalunya a votar per ells. '#VotaPerMi' compta amb catalans residents a diversos indrets com Xangai, Reikjavik, Mèxic DF, Nova York, Berlín, Colorado, Washington i Minneapolis, entre més, que han enregistrat ells mateixos el seu clip per demanar una alta participació el 25-N.
El vídeo s'ha fet a partir d'una idea original de Raimon Puigjaner, des de Washington, amb la col·laboració de David Boronat, i amb guió i realització de Francesc Canosa i Ramon M. Piqué. Els últims catalans que expliquen que no podran votar són l'economista Germà Bel i el filòsof Jordi Graupera des de Nova York.
Aquest és el segon vídeo que ha preparat la Fàbrica per aquesta campanya. El primer va ser 'Cauen els murs', fet a partir d'una idea original de Vicent Partal, amb guió i realització de Ramon M. Piqué, i amb la veu de Miquel Calçada. 'Cauen els murs' ha esdevingut un èxit a la xarxa amb més de 160.000 visionats al Youtube entre les diverses traduccions que s'han fet en forma de subtítols.

 Més informació: La junta electoral espanyola prohibeix a la Generalitat de promoure la participació electoral