dimarts, 27 de novembre del 2012

Losantos demana que la independència es faci "de forma hostil"



El periodista diu que "entre el que han robat i el que han malbaratat no hi ha res a Catalunya"


Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu

 
El periodista Federico Jiménez Losantos ha dit que "Déu vulgui que puguem separar-nos de manera hostil", en relació al procés de secessió de Catalunya.
A l'espai Federico en 60" d'esRadio, el comunicador ha assenyalat que" encara hi ha avui molts diaris que parlen de les dificultats tremendes, gegantines de pactar CiU i Esquerra". "Naturalment ja han pactat", ha defensat.
"Quines dificultats han d'haver-hi entre un partit separatista i un altre que ha anunciat que també és separatista? Doncs cap", ha reblat.
El periodista aragonès ha afegit que "estan en pilotes. No tenen un euro. Entre el que han robat i el que han malbaratat no hi ha res a Catalunya".
Jiménez Losantos s'ha preguntat si "ens pot assegurar el Govern d'Espanya que la resta dels espanyols o simplement els espanyols no ens gastarem els diners en la separació de Catalunya?"
I tot seguit ha afegit que "Déu vulgui que puguem separar-nos de forma hostil, però en qualsevol cas que ho paguin ells. Els capricis se'ls paga qui els gaudeix", ha conclòs.