dissabte, 17 de novembre del 2012

El joc brut de El Mundo continua: ara “Els Pujol tenen 137 milions d’euros a Suïssa”



El Mundo diu que serà difícil demostrar les acusacions, però serà impossible si Catalunya aconsegueix la independència.


Portada Diari El Mundo
Portada Diari El Mundo


Pedro J Ramirez
Les pancartes del PSC, Catalunya is not Suïssa portada del diari de Pedro J

Casualitat o no les imatges de militants del PSC amb pancartes amb aquest lema en referència a Mas són avui la portada del diari de Pedro J. Ramírez, un exemple més de que el joc brut ha entrat en una fase molt més intensa.

El Mundo i Fernández Díaz  incrementen la guerra bruta contra Catalunya

Al marge del cas, és greu que un Estat filtri informació a un mitja de comunicació sense cap autorització i amb el complet silenci dels responsables polítics. A partir d’aquesta filtració - habitual en el cas de El Mundo, que sol tenir accés a informacions policials abans que l’autoritat judicial-,  el mitjà ha volgut irrompre a la campanya electoral més important dels darrers anys amb tota la força possible i per fer-ho, ha comptat amb la col·laboració imprescindible del Ministeri de l’interior. Per la “feina”qui millor que Pedro J. Ramírez i Codina, director de El Mundo i autor de versions alternatives a fets transcendentals dels darrers anys com els atemptats del 11-M, la persecució del Jutge Garzón, i atacs indiscriminats contra persones que s’han interposat en el seu camí. Sigui com sigui, el Mundo no és la llei, i el seu director no té cap mena de credibilitat.

La tàctica de la por no els ha funcionat

Malgrat els intents de desestabilitzar mitjançant la por el procés sobiranista a Catalunya, aquests va més endavant que mai, la por, de moment, ha fracassat i han emprès una croada on val tot, el joc brut ha entrat en una nova fase, això serà una constant a partir d’ara i sobretot després del 25N, si la majoria sobiranista guanya amb claredat.

Infiltrats als Mossos d’Esquadra?

Veient les imatges de l’actitud d’alguns Mossos d’Esquadra en el cas de les agressions a dos menors no seria d’estranyar que alguns tinguessin interessos en donar una imatge negativa de la policia catalana, ho confirmaria les critiques del programa de la cadena de l’odi Intereconomia, “el Gato al Agua” en que criticaven durament els Mossos, mentre alaben  la violència exercida per la policia nacional espanyola en altres ocasions.

Fa 8 anys el Mundo va dir això:" La Audiencia Nacional pide a Suiza que compruebe si Carod tiene cuentas con miembros de Batasuna"