divendres, 25 de juliol del 2014

Camacho nerviosa pel nomenament de Rull

Divendres, 25 de juliol de 2014 13:30 h

La presidenta del PPC creu que CDC amb el nomenament de Rull acaba de confirmar "l'independentisme i la radicalitat" del primer partit de Catalunya







L’aposta del president de CDC de situar Josep Rull de número dos del partit no ha agradat la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que s’ha afanyat a carregar contra el flamant número dos de CDC assegurant que és "més del mateix". 

En un acte de partit, Camacho ha assegurat que el lideratge de Rull no “és sòlid” i que el perfil independentista d'aquest demostra la "radicalitat" i "provisionalitat" de CDC, un partit, ha dit Camacho, que "va a la deriva", justament el que indiquen totes les enquestes en relació al PPC. 

Rajoy no es mourà del guió


La líder del PPC ha advertit al president Mas que Catalunya és part "indivisible" de "la gran família espanyola" i li ha recomanat que, de cara a la reunió del dia 30 a la Moncloa, no repeteixi el "guió" de la negociació sobre el pacte fiscal. També ha advertit al president que Rajoy "mai" pactarà un referèndum separatista "il·legal".