dijous, 24 d’octubre del 2024

Una bandera d’Hisbul·là a la manifestació anti-Orriols de diumenge passat a Ripoll


EXTREMA ESQUERRA


23-10-2024

per REDACCIÓ

 

 



La manifestació de l’extrema esquerra de diumenge passat a Ripoll va deixar clar que la prioritat dels organitzadors, les associacions de l’entorn cupaire més una important representació de la CGT, un sindicat anarquista, més que no pas Catalunya i els interessos del poble català és la promoció d’ideologies forasteres i les reivindicacions palestines, donada la profusió de banderes roges, liles i palestines, que superaven de molt les banderes estelades.

 

En algun moment també es va veure algun lema antiisraelià (“Del riu a la mar”, que fa referència al fet que l’estat palestí hauria d’anar del riu Jordà a la Mediterrània, cosa que significaria la desaparició d’Israel).

Però aquests darrers dies alguns usuaris de la xarxa social X se n’han adonat que entre els manifestants n’hi havia un que duia una bandera del grup terrorista islamista libanès Hisbul·là. La persona que duia la bandera la va portar durant tota la marxa de la manifestació sense que ningú de la organització

la hi fes retirar, de manera que el passat diumenge Ripoll fou testimoni de l’enaltiment impune d’un grup terrorista islàmic. Tampoc cap assistent a la manifestació devia recriminar res a la persona que portava la bandera. Segurament ja devien estar d’acord amb el seu simbolisme.

 

 

L’entorn cupaire és cada cop més proper a l’islamisme i s’allunya de la defensa de la nostra terra, tot promovent la islamització de la política catalana i, de retruc, de tota Catalunya.

 

 


 



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.estat.cat/una-bandera-dhisbulla-a-la-manifestacio-anti-orriols-de-diumenge-passat-a-ripoll/