dijous, 2 de maig del 2024

(Video) El número 3 de la llista del FNC per Lleida es passa a Aliança Catalana

 

 

CATALUNYA - ELECCIONS 12M

 


1/05/2024

 




 

 

Després de cinc anys de militància al Front Nacional de Catalunya (FNC), Magí Hildebrandt ha decidit abandonar el partit per a integrar-se al projecte de Sílvia Orriols.

Així ho anunciava ell mateix aquest dimecres en una publicació al seu compte de Twitter/X, en què afirma que els darrers temps el FNC ha relaxat el seu discurs sobre immigració.

L’altre argument que ha esgrimit per a justificar el salt a Aliança Catalana (AC) té a veure amb les escasses expectatives electorals del Front de cara al 12M.

Hildebrandt era fins avui un dels pesos pesants de la formació nacionalista. De fet, figura en la tercera posició de la candidatura del FNC per Lleida.

A les eleccions de l’any 2021

encapçalà la llista del partit en aquesta demarcació, aprofitant la notorietat obtinguda gràcies a la seva participació regular a un espai de debats a 8tv.

El qui havia estat també un dels primers dirigents de Ferms, la branca juvenil del Front, ha destacat el “lideratge fort” que representa Sílvia Orriols, la qual descriu com a una “guerrera nata”.

 





 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://lalternatiu.cat/2024/05/01/el-numero-3-de-la-llista-del-fnc-per-lleida-es-passa-a-alianca-catalana/