dilluns, 8 de gener del 2024

Un exfalangista i blaver titlla els catalans de "burros", lil·liputencs i africans

 

 

IDENTITAT

 

 

"La raça catalana té una alçada mitjana d'1,60. No dona més i són d'origen africà"

 

Identitat 

Redacció

 

 

Juan García Sentandreu, els anys setanta del segle XX amb l\'úniforme de Falange Autor/a: Arxiu

 

 

 

Juan García Sentandreu representa molt bé el valencià que odie el País Valencià i tot el que siga valencià i per extensió, el català. Falangista, militant del partit i del seu sindicat universitari, va fer el salt al blaverisme per encapçalar el feixisme blaver amb el Grup d'Acció Valencianista (GAV) i finalment, va fundar un partit Coalició Valenciana, que va passar sense pena ni glòria.

Sentandreu a X ha trobat una tribuna per a continuar destil·lant el seu odi i el seu anticatalanisme. En castellà, com gairebé sempre, l'ultra ha realitzat un fil, titulat "Los más burros", atacant els catalans amb uns arguments puerils. Al primer tuit, una fotografia del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, al costat del seu homòleg espanyol, Pedro Sánchez, esputa que "els catalans tenen una alçada mitjana d'1,60 m. La raça catalana físicament no dona més de si mateix. Però veurem com també, en

altres aspectes, deixen molt a desitjar. Els catalans, igual que els de la França "catalana", són d'origen africà malgrat les seues ínfules".

En el segon, la imatge del ruc català, acompanyat d'un nou estirabot, en el que parla de l'extinció d'aquesta espècie autòctona. A continuació, ataca pels resultats de l'informe PISA en els dos següents. Finalment, l'exfalangista i blaver, recepte que "Catalunya necessita llibertat, la que li nega l'asfixiant nacionalisme que el primer que contamina és la llibertat d'expressió i la transmissió lliure dels coneixements i la ciència".

Després de tres tuits, una mica dispersos i poc clars, fa referència a La Trinca i a la cançó "La patata", en la que deien que l'home provenia d'aquest tubercle. Sentandreu, aquí deixa clar que la ironia no és el seu fort: "Un altre grup català fiava a la 'patata' el seu origen, contradient el mateix Darwin, cosa que jo no crec encara que el mateix Puigdemont puga tenir algun cromosoma del tubercle".

 

 

 



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.racocatala.cat/noticia/63042/exfalangista-blaver-titlla-catalans-burros-lilliputencs-africans