dimarts, 19 de setembre del 2023

EN DIRECTE | Les futbolistes es presenten a la convocatòria de València. Cares llargues

 

 

El gabinet de premsa no viatja amb les jugadores ni s'allotjarà al mateix hotel. Entre les peticions de les jugadores hi ha la reestructuració de l'àrea de comunicació i màrqueting de la RFEF

 


 

Redacció Esport3

 Actualitzat

Les 23 internacionals convocades per Montse Tomé a la seva primera llista com a seleccionadora es presentaran a la trucada de la selecció. Les jugadores han estat reunides aquest dimarts al matí amb els seus advocats i amb el Consell Superior d'Esports (CSD) per buscar alguna solució legal que els permetés no presentar-se a la convocatòria, però no han trobat cap sortida que no suposi la suspensió federativa. 

S'hi han de presentar a contracor per imperatiu legal.

 El punt de trobada és a Oliva, a 80 quilòmetres de València, amb l'objectiu de minimitzar el focus mediàtic. Les jugadores del Barça sortiran a les 16.00 des de Barcelona amb Euromed, mentre que la resta han quedat en un hotel de Madrid per desplaçar-se plegades cap a la localitat valenciana.

En l'entrada a l'Hotel Alameda, la portera del Madrid, Misa, ha evidenciat el seu malestar.

 

 


La seleccionadora nacional del combinat femení Montse Tomé, en la seva entrada a l'hotel, gairebé no s'ha dirigit als mitjans que l'esperaven.



 

Segons "Superdeporte", la concentració de la selecció serà a les instal·lacions de l'Hotel Oliva Nova Golf. Les jugadores havien refermat la negativa a ser convocades amb l'equip fins que no hi hagués canvis estructurals a la Federació Espanyola de Futbol. En un comunicat, les futbolistes mantenien que no havia canviat res en els últims dies i que, per tant, no entenien que se les hagués convocat per als partits que Espanya té en els propers dies contra Suècia i Suïssa.

També argumentaven que no se les havia citat en el temps i la forma que estableix el reglament de la FIFA. Però després d'estudiar les conseqüències legals, han arribat a la conclusió que no tenen cap més remei que anar a la convocatòria contra la seva voluntat. Si no es presentaven s'exposen a una possible sanció econòmica i esportiva. 

Exclós el gabinet de premsa

El gabinet de prema de la RFEF no viatja amb les jugadores a València ni tampoc s'allotjarà al mateix hotel. Segons el diari As, les persones de premsa, audiovisual, màrqueting i xarxes només compartiran el xàrter a Göteborg amb les futbolistes, ja que no hi havia una altra manera de poder cobrir el partit contra Suècia. Entre les peticions de les jugadores hi ha la reestructuració de l'àrea de comunicació i màrqueting de l'ens federatiu.



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/esport3/en-directe-les-jugadores-citades-a-valencia-enlloc-de-a-las-rozas/noticia/3250681/