dilluns, 18 de setembre del 2023

Al-Qaeda posa França i Suècia entre els seus objectius d'atacs terroristes

 

 

TERRORISME

 

 

Ho han publicat a la revista de propaganda terrorista gihadista 'Sada al Malahim' 

 

 

Guillem RS
Foto: Sada al Malahim
Barcelona. Dilluns, 18 de setembre de 2023. 13:09
Actualitzat: Dilluns, 18 de setembre de 2023. 13:35
Temps de lectura: 2 minuts  

 

 

 

 


 

 

 

 

La revista de propaganda gihadista Sada al Malahim, que es torna a imprimir després d’anys, ha marcat França i Suècia com alguns dels seus objectius en la guerra santa contra Occident. Així ho detalla aquesta revista de propaganda terrorista que edita Al-Qaeda, assegurant que els dos països europeus han atacat la seva religió i que cal combatre’ls.

“Està clar que Suècia ha elegit posar-se al capdavant de la guerra contra l'islam i els musulmans entre els països de la Unió Europea (UE), rivalitzant amb França, Dinamarca i altres per a un primer lloc en el camí d'oposició a Déu i el seu missatger”, assegura aquesta publicació, tal com recullen diversos mitjans francesos, que s’han fet ressò d’aquesta amenaça clara dels gihadistes contra els interessos suecs i francesos. La publicació, que s’acompanya amb una imatge d’un terrorista amb una arma llarga amb imatges de policies francesos i imatges de París, també assegura que “no entendran l’amenaça” fins que vegin notícies que diguin que “l’ambaixada sueca ha estat destruïda després d'una explosió violenta” o que s’ha produït “un atac armat contra un ministeri a París”, asseguren també en aquesta publicació.

 

Imatge de l'amenaça terrorista contra França / Sada al Malahim


 

 

 

L’amenaça s’emmarca als darrers incidents que s’han registrat a Suècia amb la crema, protegida per la policia i la llibertat d’expressió, d’exemplars del llibre sagrat musulmà, l'Alcorà, unes accions que ja han tingut respostes violentes contra interessos suecs en països àrabs. Cal recordar també que França

està a l'ull de l'huracà després de la prohibició, en espais d'educació com escoles, de la túnica musulmana. Un fet que les escoles ja podien prohibir de manera individual, però que s'ha fet efectiva, a tot el país, amb una ordre a escala nacional des de la República, si bé la llei que no permet l'ostentació religiosa en escoles és de 2004.

Alerta màxima a Europa

Suècia i França, com la resta d’Europa, també Catalunya, mantenen un nivell d’alerta elevat per amenaça terrorista. A casa nostra, 4 sobre 5. Suècia, arran d’aquests incidents amb la crema d’exemplars de l'Alcorà, també l’han elevat, i França, de cara a la celebració dels jocs olímpics l’estiu de 2024 i, més proper en el temps, visites oficials d’alt nivell, també han elevat a màxima alerta la seguretat. La intel·ligència francesa dona credibilitat a l’amenaça, que segons els mitjans francesos, ja s’ha pogut verificar-ne l’autenticitat. 

Va ser aquesta facció d’Al-Qaeda qui també va reivindicar el sagnant atemptat que es va cometre l’any 2015 contra la revista satírica Charlie Hebdo a París i contra un supermercat kosher que va deixar 12 morts. En aquella ocasió, com ara, asseguren que França havia actuat contra el missatge de Déu, en referència als “insults”, segons ells, de la revista contra Mahoma.



 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/societat/al-qaeda-franca-suecia-atacs-terroristes_1095222_102.html