dilluns, 5 de juny del 2023

Agressió sexual a la celebració de la Champions femenina: detingut per ejacular sobre l'esquena d'una noia

 

 FUTBOL FEMENÍ

 


 
 
 

 




Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys aquest diumenge a la tarda acusat d'un delicte d'agressió sexual després que ejaculés sobre l'esquena d'una noia de 18 anys. Els fets han tingut lloc durant la celebració de la victòria del Barça femení de futbol a la Champions, enmig de la plaça Sant Jaume, que en aquell moment estava ple a vessar. La jove es trobava amb la seva mare i, en adonar-se del que havia passat, van avisar als agents de la policia catalana que eren a la plaça, i un membre de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) el va detenir.

 

 

 





Agressió sexual entre la multitud

Segons les declaracions de la jove i de la seva mare, totes dues es trobaven a la plaça Sant Jaume celebrant la victòria del primer equip femení del F.C. Barcelona quan, de cop, la noia va adonar-se que tenia alguna cosa a l’esquena. En girar-se van veure el detingut, qui acabava de masturbar-se i d’ejacular sobre la víctima, aprofitant la gran quantitat de gent que hi havia en aquells moments a la plaça per amagar el que estava fent.

 

La jove va alertar la seva mare, i aquesta va avisar als agents dels Mossos que es trobaven a plaça Sant Jaume vigilant la multitud. En aquell moment les jugadores de l’equip estaven marxant ja amb l’autobús, i un agent dels ARRO va apropar-se a les dues dones per veure què passava. En explicar-li l’ocorregut i donar-li la descripció de l’home, l’agent el va identificar i, després de separar-lo de l’aglomeració, el va detenir per un delicte d’agressió sexual.

 

Aquesta no ha estat l’única agressió sexual que s’ha registrat durant el cap de setmana. El divendres de matinada una turista d’origen irlandès va denunciar davant els Mossos d’Esquadra que un home li havia fet tocaments sense el seu consentiment durant un concert del Primavera Sound. Cap a les tres de la matinada els membres de la seguretat del festival van detenir l’home que havia tocat els pits de la jove, i, en arribar els Mossos d’Esquadra, el van deixar a disposició de la policia catalana, que el va detenir.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://elcaso.elnacional.cat/ca/noticies/agressio-sexual-celebracio-champions-femenina-detingut-ejacular-esquena-noia_1039035102.html