dimecres, 26 d’abril del 2023

El "Cataluña es España" d'Ariadna Oltra a Boye a 'Els Matins' de TV3

 

 

L'advocat li diu que Puigdemont "vol tornar a Catalunya", no a Espanya i la periodista respon "si Puigdemont trepitgés Catalunya, seria territori espanyol".

 

 

Política

 

Redacció

 

 

L\'advocat Gonzalo Boye a \'Els Matins\' de TV3

 

 

 

 

A 'Els Matins' de TV3 han entrevistat Gonzalo Boye, advocat dels europarlamentaris de Junts Clara Ponsatí i Carles Puigdemont. Després de parlar de la tornada a Catalunya de Ponsatí, la presentadora del programa, Ariadna Oltra, li ha preguntat a Boye, pel retorn del president. Aquest li ha reiterat el seu convenciment que guanyaran al Tribunal de Justícia de la Unió Europea. "I, per tant, que tindran immunitat i podran tornar a trepitjar territori espanyol", li ha etzibat Oltra. El lletrat li ha replicat: "El president el què ha dit és que vol tornar a Catalunya, no ha parlat Espanya".

 

La periodista ha insistit en el fet que Puigdemont on tornava era a Espanya: "Tal com estan les coses Catalunya dins del territori espanyol, ara mateix si trepitgés Catalunya, seria territori espanyol, sí?". L'advocat, molt educadament, li ha contestat: "Jo crec que no".

Sorprenentment, la conductora d''Els Matins de TV3' ha continuat per aquest camí: "Llavors on tornaria el president Puigdemont? Perquè ara mateix no sé si el segueixo".

 

"A Catalunya, a Catalunya, sense dubte", ha estat la concloent resposta de Gonzalo Boye. "Catalunya Nord", ha replicat Ariadna Oltra. "No, no, jo no he dit Catalunya Nord, he dit Catalunya. He estat molt clar, perquè no acostumo a fer trampes".

 


 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.racocatala.cat/noticia/59307/cataluna-espana-dariadna-oltra-boye-matins?id_butlleti_enviar=3219&utm_source=butlleti_article&utm_medium=butlleti&utm_campaign=cataluna-espana-dariadna-oltra-boye-matins