dimarts, 13 de setembre del 2022

Alcarràs opta a la ‘Millor pel·lícula internacional’ als Oscar

 

 

CULTURA

 

 

La pel·lícula catalana de Carla Simón representarà Espanya a la 95a edició dels Oscar

 

 

Redacció 13/09/2022

 

 

Un moment de la pel·lícula d''Alcarràs' dirigida per Carla Simón

 

 


La pel·lícula catalana ‘Alcarràs’, de Carla Simón representarà Espanya a la 95a edició dels Oscar, un film seleccionat per l’Acadèmia de Cinema espanyola. 

 

La pel·lícula s’ha imposat a la coproducció catalana ‘As Bestas’, de Rodrigo Sorogoyen, i ‘Cinco Lobitos’, d’Alauda Ruiz de Azúa, que també estaven preseleccionades. És la primera vegada que una pel·lícula en català opta a l’estatueta en la categoria de ‘Millor pel·lícula internacional’. 

 

‘Alcarràs’, distingida amb l’Os d’Or al Festival de Berlín, ha estat preseleccionada recentment per la 35a edició dels Premis del Cinema Europeu i fa un mes va fer el salt a les plataformes audiovisuals. La pel·lícula de Carla Simón es pot veure a

Prime Video, Filmin, iTunes, Movistar Plus+, Vodafone, Orange, Google Play i Rakuten. La 95a edició dels Oscar se celebraran el 12 de març del 2023 a Los Angeles.

 

L’actriu Carmen Maura ha estat l’encarregada de donar a conèixer el títol que representarà Espanya als guardons i ha estat acompanyada pel president de l’Acadèmia, Fernando Méndez-Leite, i la notaria Eva Fernández Medina.

 

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/alcarras-opta-a-la-millor-pellicula-internacional-als-oscar/