divendres, 5 d’agost del 2022

Detinguts dos mossos acusats de detenció il·legal, tortures i lesions

 

 

SOCIETAT - POLICIA I JUSTÍCIA

 

 

Quatre agents més són investigats pel mateix delicte · Els fets van passar l'any passat a Barcelona, durant una actuació al carrer de la Unitat de Seguretat Ciutadana 

 

 

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. Fotografia: ACN



Redacció


05.08.2022 - 11:56

Actualització: 05.08.2022 - 14:59

 

 

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra ha detingut aquest matí a Barcelona dos agents del cos per un presumpte delicte de detenció il·legal, tortures i lesions. A banda, n’investiga quatre més pels mateixos delictes, segons que ha informat el cos en un comunicat enviat ara fa pocs minuts.

 

Els fets van passar a final de l’any passat a Barcelona, durant una actuació al carrer de la Unitat de Seguretat Ciutadana. La Direcció General de la Policia ha obert un expedient disciplinari als agents implicats, que han estat apartats del

servei. Els detinguts passaran durant les hores vinents a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.

 

Segons que ha explicat més tard SER Catalunya, l’actuació va tenir lloc a l’Eixample, després que els agents sota investigació es desplacessin a un bar gai per a detenir un home que estava causant aldarulls. Els mossos procediren a emmanillar-lo i, presumptament, l’agrediren i li proferiren insults de caràcter homòfob. Després de la detenció, tanmateix, els agents no haurien traslladat l’home a comissaria sinó que l’haurien deixat enmig del carrer, tot cridant-li “A veure si et violen!”

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/mossos-detinguts-detencio-tortures-lesions/