dimarts, 15 de febrer del 2022

Entrevista a Albert Pont sobre l'estratègia unilateralista "Via Única"

 

 

15-02-2022

 

 




 
Farts de taules de diàleg estèrils i de promeses i discursos buits?
Farts del xantatge emocional per part dels dirigents actuals?
Desesperats pel fet de veure com s'estan carregant un moviment històric que ha aplegat durant anys a milions de persones?
I si us diguéssim que només hi ha una via possible per assolir un Estat?
I si us diguéssim que no és impossible, tal com els polítics processistes diuen?


L'Albert Pont, president del CCN i expert en Dret Internacional i Successió d'Estats i autor de diversos llibres relacionats, explica en aquesta entrevista el que cap polític "independentista" vol explicar: com crear una Catalunya Estat de forma legal i realista mitjançant la via unilateralista, plasmada al seu últim llibre "Via Única", estratègia que s'allunya de la fantasia processista d'esperar que el govern espanyol permeti un referèndum vinculant o d'aconseguir la independència el 2050 (!!).


Voleu saber què cal per fer una Declaració Unilateral d'Independència?
O com hauria de ser l'embrió d'una Catalunya Estat?
O què hauríem de fer perquè aquest fos reconegut internacionalment?
O com podríem controlar el territori de manera que l'Estat espanyol generés un conflicte internacional si violés el perímetre d'aquest embrió?
O quines jugades podem esperar per part del govern espanyol?
O com es podria finançar una Catalunya Estat?
Caldria un exèrcit?
Hem d'assumir deute espanyol?
Què hauríem de fer els ciutadans?


Aquest manual ha sortit a la llum tant per deixar en evidència el frau perpetrat pels polítics processistes com per a tornar a animar els independentistes, molts dels quals han abandonat la causa per no veure cap sortida a l'estratègia autonomista a la qual ens han venut. I sobretot, per crear una Catalunya Estat i separar-nos d'una vegada de la ruïna que representa Espanya.


La independència unilateral és possible, és legal, és vinculant, és un dret i, sobretot, és l'única via possible. Que no us convencin del contrari.
 

 

 

 




Voleu saber on es realitzen les presentacions i assabentar-vos de més detalls de Via ÚnicaIngresseu al grup de Telegram del CCN. 

 

 Voleu celebrar una presentació al vostre municipi? Escriviu-nos un correu electrònic a info@ccncat.cat o envieu-nos un missatge via Whatsapp o Telegram al 691900990.

 

Voleu aconseguir el manual "Via Única", amb tots els detalls sobre com fer una DUI? El podeu trobar a la vostra llibreria o comprar-lo online AQUÍ.

 



Només la informació correcta ens farà lliures.
 Fem-nos dignes de Catalunya.






 
ENLLAÇ ARTICLE :