dimarts, 14 de desembre del 2021

Clatellot judicial al feixista de V🤢x Iván Espinosa de los Monteros per no pagar unes obres

 

 

El diputat de V🤢x ha esgotat totes les vies per recórrer la primera sentència, i haurà de pagar més de 65.000 euros

 

 

Redacció 14/12/2021

 

 

Pla curt del portaveu de V🤢x i número tres per Madrid, Iván Espinosa de los Monteros, durant un acte a Barcelona. Imatge del 6/11/2019 (horitzontal)


 

 


Un dels diputats espanyols més reconeguts de l’extrema dreta, Iván Espinosa de loa Monteros, haurà de pagar més de 65.000 euros per no pagar el cost d’unes obres de casa seva. 

 

Tal com ha avançat eldiario.es, el Tribunal Supremo ha condemnat el diputat de V🤢x a pagar el deute de 63.183 euros, a més d’interessos i els costos judicials. La casa del feixista,

un habitatge de quatre plantes del barri de Chamartín, havia estat reformada per aparentar el luxe de vida del qual gaudeix el diputat. 

 

El mateix Espinosa de los Monteros havia recorregut la sentència de l’Audiència Provincial de Madrid, però la condemna ha estat ratificada.

 

Això sí, com sempre, la justícia ha donat temps de sobres al diputat per recórrer la primera decisió, ja que la primera causa oberta va ser fa més de set anys, i fins ara no s’ha pogut tancar del tot, amb un clatellot judicial inclòs.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/clatellot-judicial-al-feixista-de-vox-ivan-espinosa-de-los-monteros-per-no-pagar-unes-obres/