dijous, 15 d’abril del 2021

Un any i mig de presó per al Marcel, primer detingut als talls de la Meridiana

 

 

PAÍS - PRINCIPAT

 

 

Haurà de pagar 360 euros per un delicte de lesions alhora que haurà d'indemnitzar amb 1.350 euros a l'agent lesionat que va estar deu dies de baixa  

 





Per: Redacció

15.04.2021  11:41

 

 

 

El jutjat penal 16 de Barcelona ha condemnat en Marcel a un any i mig de presó per un delicte contra l’autoritat durant un tall a la Meridiana durant l’octubre del 2019. També haurà de pagar 360 euros per un delicte de lesions alhora que haurà d’indemnitzar amb 1.350 euros a l’agent lesionat que va estar deu dies de baixa. La defensa ja ha avançat que presentarà un recurs d’apel·lació a l’Audiència de Barcelona.

 

En Marcel va ser detingut acusat d’haver fet caure a terra un caporal dels Mossos d’Esquadra per a impedir la detenció d’una altra persona. Tant la Generalitat com la fiscalia han mantingut les acusacions d’atemptat i lesions al caporal, que diu que va patir una contusió al dit: “Hem de recordar i denunciar el nou paper actiu de la Generalitat de Catalunya en la persecució judicial de l’independentisme i la dissidència política exercint l’acusació particular i participant activament en la repressió de l’estat des de la fase judicial”, denuncia Alerta Solidària en un comunicat.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/condemna-preso-marcel-meridiana/