dimarts, 12 de gener del 2021

Mossos Guilleries emplaça Trapero a trencar relacions amb la policia espanyola

 

 

Creu que el cos no pot continuar col·laborant amb una força policial que acusa ciutadans sense cap prova i vulnera de manera reiterada drets fonamentals

 

 

Redacció 12/01/2021

 

 

 

El Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, quan va recuperar el lideratge del cos.

 

 



El col·lectiu Mossos Guilleries que agrupa agents independentistes s’ha congratulat de l’arxivament de la causa contra Adrià Carrasco i també d’un cas contra un mosso acusat per la Guàrdia Civil de falsedat documental per la seva actuació l’1-0. També de la decisió de la justícia belga de denegar definitivament l’euroordre contra Lluís Puig. 

 

Davant daquests fets que constaten que la policia espanyola persegueix sense cap prova conciutadans acusant-los de delictes greus i causant-los severs perjudicis” el col·lectiu pregunta al Major Trapero si “el nostre cos ha d’estar a disposició (o fins i tot mantenir relacions amb) la força policial espanyola?”. El comunicat de Mossos Guilleries afegeix:

“A disposició d’un cos que fa tot el contrari del que segons la llei espanyola hauria de fer, que és protegir els drets fonamentals de la ciutadania?”. I conclou que “nosaltres considerem que de cap de les maneres”.

 

Mossos Guilleries també espera que la Comissió d’Afers Jurídics del Parlament europeu rebutgi el suplicatori instat pel PS contra el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí: “estarem amatents al vot dels membres espanyols que s’autoqualifiquen de demòcrates com els del PSOE, PP i Cs, i especialement dels que governen a Espanya gràcies a la investidura votada per partits independentistes i amb uns pressupostos aprovats per uns partits servils que han ingnorat el mandat de l’1-O”. 

 

En vista el 14-F afirma que “caldrà tenir molt en compte l’actuació dels partits que s’autoanomenen independentistes però que fan passes significatives i reiterades que ens allunyen de la independència”

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/mossos-guilleries-emplaca-trapero-a-trencar-relacions-amb-la-policia-espanyola/