dimecres, 2 de desembre del 2020

Un xat de militars retirats fantasia en afusellaments i cops d'Estat, segons InfoLibre

 

 

Un dels coronels assegura que l'ANC acabarà "pagant"

 

 

Una parada militar de l'Exèrcit de terra i Armada/Defensa

 

 

 

 

per Redacció

  

 

 

Un grup de WhatsApp format per alts comandaments de militars retirats fantasia amb la idea d'afusellar "26 milions" de ciutadans i amb fer un nou cop d'Estat. InfoLibre publica aquest dimecres que Francisco Beca, que va arribar a ser general de divisió, es defineix com a "fatxa" i afirma que "no queda més remei que començar a afusellar 26 milions de fills de puta". Al grup també s'ataca als partits independentistes, i una vegada es va compartir un àudio de Santiago Abascal, líder de VOX, en el qual celebrava l'existència del grup; sempre segons aquest mitjà. 

 

El capità retirat José Molina hauria enviat el següent missatge: "M'he aixecat aquest matí plenament convençut. No vull que aquests pocavergonyes perdin les eleccions. No. Vull que

es morin tots i tota la seva estirp. Això és el que vull. Demano massa?". A aquest missatge, Beca hauria respost: "Però perquè morin se'ls ha d'afusellar i fan falta 26 milions de bales!".

 

 

Segons InfoLibre, el coronel Andrés González Espinar hauria escrit al xat que l'Assembla Nacional Catalana (ANC) acabarà "pagant" per tot el que ha fet en el Procés. El coronel Ángel Díaz Rivera hauria respost que "algú haurà de començar a fer alguna cosa (legal o il·legal) contra aquests fills de puta". 

 

Aquestes són les frases que el mitjà atorga a Francisco Beca: "Crec que em quedo curt afusellant 26 milions", "Jo prefereixo la República perquè tindrem més oportunitats de repetir les maniobres del 36", "Tal i com està la situació, la millor manera de gestionar-la és extirpant el càncer", "Només les revoltes de Primo de Ribera de el Irrepetible [en referència a Franco] van portar la pau i la prosperitat a Espanya", "No us vull desanimar però amb paraules a aquestes alçades ja no es pot canviar res".

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elmon.cat/politica/xat-militars-retirats-fantasia-afusellaments-cops-estat-segons-infolibre_2144109102.html