dimarts, 27 d’octubre del 2020

Indignació per una festa a l'alta societat madrilenya amb Salvador Illa i 150 VIPS



POLÍTICS

 

 


Marc Villanueva
Foto: @gabrielrufian
Barcelona. Dimarts, 27 d'octubre de 2020. 14:41
Actualitzat Dimarts, 27 de octubre de 2020. 17:06

 

 

 

 





El ministre de Sanitat Salvador Illa s'ha prestat a presidir una festa multitudinària amb les elits madrilenyes en un acte de lliurament de premis amb 150 convidats a Madrid, violant tota la normativa que el seu propi ministeri ha imposat a la societat. 

 

A la Comunitat de Madrid la prohibició de no reunir-se més de 6 persones o d'impedir els actes multitudinaris els entra per una orella i els surt per l'altra. 

 

El digital de Pedro J. Ramírez, El Español, celebrava cinc anys i no ha anul·lat l'entrega de premis ni la festa. Ni els 150 convidats presents a l'acte no han declinat la invitació. Les fotos fan mal als ulls i polítics independentistes ho denuncien:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pedro J. Ramírez, Pablo Casado i Salvador Illa a la festa de El Español, GTRES

 

 

 

 

 

A la llista de VIPS presents i inconscients hi apareixen noms de tots els partits unionistes excepte Vox: socialistes com els ministres de Defensa, Justícia i Sanitat (Robles, Campo i Illa) o el president de Castella La Manxa García-Page. Del PP tota la cúpula: Pablo Casado, l'alcalde i la presidenta de Madrid, el president de Múrcia, el número 2 del PP Teo García Egea, Cuca Gamarra i Ana Pastor. De Ciudadanos, Inés Arrimadas, Edmundo Bal, número 2 d'Arrimadas al Congreso o Begoña Villacís, número 2 de l'alcaldia de Madrid. També hi eren a l'acte i el sopar militars d'alta graduació com el JEMAD (cap de l'Estat Major de Defensa), Dolores Delgado Fiscal General de l'Estat, Florentino Pérez i altres gran empresaris. Les reaccions a  Catalunya, i a tota Espanya, són d'indignació. 



 

 

 

 

 

 

 

Escàndol a Madrid que requereix explicacions, de tots els presents i del convocant, un diari molt hostil amb les decisions antiCOVID preses a Catalunya. Cinisme a les elits madrilenyes.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/festa-el-espanol-multitudinaria-contra-coronavirus-elit-madrid_550908_102.html