dilluns, 21 de setembre del 2020

El govern recomana no viatjar a Madrid

 

 

PAÍS - PRINCIPAT

 

 

 

Demana establir controls de temperatura als viatgers procedents de Madrid a les estacions i als aeroports

 

 

 

 


 



Per: Redacció

21.09.2020  14:59

 

 

El govern recomana no viatjar a la Comunitat de Madrid davant l’augment de casos de la covid-19, tal com ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha advocat per establir controls de temperatura a les estacions de tren i l’aeroport per als viatgers procedents de Madrid. Torra, en el balanç de la campanya amb Creu Roja per sensibilitzar els joves sobre el coronavirus, ha informat que posa tots els seus equips d’experts a disposició de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. 

 

No obstant això, el president també ha fet una petició a Ayuso perquè s’estableixin ‘mesures més estrictes’, en concret,

‘que no es permeti a ningú sortir ni viatjar a Madrid si no es té la certesa que és negatiu’ en les proves per detectar el COVID-19. ‘Per a mi, no és un consol que altres territoris puguin estar pitjor que nosaltres’, ha indicat Torra.

 

Així mateix, el president ha explicat que és possible que l’índex de contagi torni a pujar per sobre d’un aquesta setmana. Davant d’aquesta situació, Torra ha plantejat el tancament dels parcs públics si es confirma repunt de casos. ‘No anem bé’, s’ha lamentat. Per això, ha fet una crida a tota la població, especialment als restauradors, perquè fomentin l’ús de les mascaretes també a les terrasses o ‘haurem de prendre mesures que no volem’, ha advertit.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-govern-recomana-no-viatjar-a-madrid/