divendres, 25 de setembre del 2020

Apunyalen 2 persones de manera salvatge davant la seu del 'Charlie Hebdo' a París

 

 

 

Dues persones han estat brutalment apunyalades amb un ganivet davant de l'antiga seu del setmanari satíric Charlie Hebdo, on hi va haver un atac terrorista l'any 2015.

 

Dues persones greument ferides

 

 La policia està investigant les circumstàncies d'aquest atac que ha tingut lloc aquest matí davant l'antiga seu del setmanari. Les dues víctimes estan greument ferides, però les seves vides no estan en perill.

 

 

Dues persones ferides en un apunyalament davant l'antiga seu del "Charlie Hebdo" de París / EFE

 

 

 

"He escoltat crits. M'he apropat a la finestra i he vist

un dels meus companys tacat de sang sent perseguit per un home amb un matxet, declara un treballador de Firsty Lines, l'empresa que ara està instal·lada a l'antiga seu de Charlie Hebdo.

 

Charlie Hebdo va patir un atemptat terrorista el 7 de gener de 2015, en el qual van ser assassinades 12 persones, després que el setmanari publiqués caricatures de Mahoma.

 

 

 

Un home detingut per apunyalar greument a dues persones a París / EFE


 

 

Un sospitós detingut

 

L'autor dels fet ha fugit i, minuts més tard, la policia ha detingut un home per la seva presumpta implicació en els apunyalaments.

 

La Fiscalia Nacional Antiterrorista ha obert una investigació i el cas s'està tractant com un intent d'assassinat d'una organització terrorista.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://elcaso.elnacional.cat/ca/successos/apunyalament-ferits-paris-charlie-hebdo_38135_102.html