dijous, 2 de juliol del 2020

Torra s’emprenya amb el PSC per un cartell on se’l caricaturitza manipulant mitjans públics




El president exigeix als socialistes que retirin el “cartell ofensiu”: “La llibertat d’expressió és sagrada, em sembla haver-ho demostrat sobradament”







Àlex Huguet 02/07/2020






El president de la Generalitat, Quim Torra, treballant en videoconferència | ACN







El president de la Generalitat, Quim Torra, ha denunciat des del seu compte de Twitter, la maniobra del PSC que atempta contra la seva persona. Els socialistes s’han dedicat a crear un cartell on es manipula una imatge de Torra, fent que de les mans d’aquest hi apareguin uns fils que controlen els mitjans públics, com si fossin titelles.


Pel president, aquesta imatge no podria ser més contrària a les seves idees. “Els sembla normal aquest cartell? Així veuen al President del seu país, manipulant mitjans públics?”, ha reblat Torra als socialistes.


Després, el cap de l’executiu català
ha deixat clar que “per mi la llibertat d’expressió és sagrada, em sembla haver-ho demostrat sobradament”. D’aquesta manera, el president ha demanat als socialistes que retirin aquest cartell.






  








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/torra-semprenya-amb-el-psc-per-un-cartell-on-sel-caricaturitza-manipulant-mitjans-publics/