dimecres, 1 de juliol del 2020

La JEC ja ni amaga les seves preferències: insta Correus a distribuir la propaganda de V🤢x que havia retingut a Galícia




Correus va bloquejar el repartiment a Galícia i el País Basc pels missatges que vulneraven drets fonamentals, i ara la Junta creu que no “procedeix”







Àlex Huguet 01/07/2020






Imatge de Santiago Abascal en un acte de partit / V🤢x







La Junta Electoral Central ha resolt a consulta efectuada per V🤢x i conclou que les paperetes electorals de la formació per a les eleccions basques i gallegues no vulneren drets fonamentals. Correus va bloquejar-ne la distribució al•legant que els missatges que contenien podien vulnerar drets.



Entre ells, en els sobres s’afirmava que “El País Basc proporciona ideologia de gènere als futurs mestres”, que “les violacions augmenten un 37% al País Basc, amb un increment de la delinqüència del 7,8%” o que “Urkullu considera “necessària” l’arribada d’immigrants per enfrontar el repte demogràfic”.



El partit va qualificar la situació de “segrest” i va decidir recórrer a la JEC, que aquest dimecres ha resolt que no observa cap vulneració i insta Correus a reprendre la distribució.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/la-jec-ja-ni-amaga-les-seves-preferencies-insta-correus-a-distribuir-la-propaganda-de-vox-que-havia-retingut-a-galicia/