dimecres, 15 de juliol del 2020

Investiguen 200 títols universitaris de policies espanyols que van obtenir en només un any i sense anar a classe




La polèmica Universitat Rey Juan Carlos va regalar el grau de Criminologia als futurs policies espanyols, que els ha servit per ascendir dins el cos



Redacció 13/07/2020







La polèmica universitat madrilenya, que casualment porta el nom del rei emèrit tan present a les notícies actuals, Juan Carlos I, ha tornat a ser centre de les informacions, ja que per fi investiguen a 200 policies espanyols, que van obtenir el grau en Criminologia per aquesta universitat en un any, quan habitualment sol costar quatre o cinc anys de dedicació.



I a més, van fer el curs a distància, sense ni tan sols anar a la Universitat. Ara, els jutjats han admès a tràmit un recurs d’un inspector del cos sol·licitant que s’anul·lin aquests títols que han servit als comissaris i inspectors per ascendir dins el cos policial.



Segons La Información, els mencionats policies ten nou dies per personar-se davant del jutjat, i la Universitat també ha de remetre en seu judicial l’expedient administratiu del Grau Universitari de Criminologia que van cursar els comandaments del cos.




ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/investiguen-200-titols-universitaris-de-policies-espanyols-que-van-obtenir-en-nomes-un-any-i-sense-anar-a-classe/