dimecres, 10 de juny del 2020

Investiguen un nou cas de corrupció que esquitxa de ple el PSC a l’Hospitalet




Escorcollen el Consell Esportiu de l’Hospitalet i detenen un dels seus màxims responsables per desviació de subvencions







Redacció 10/06/2020






Cris Plaza, regidor d'Esports del PSC a l'Hospitalet







La Unitat de Delinqüència Econòmica (UDEF) de la Policia Nacional escorcolla aquest dimecres el Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat i ha detingut un dels seus màxims responsables per una presumpta desviació de subvencions públiques, han confirmat a l’ACN fonts policials.



El president del Consell Esportiu de l’Hospitalet és el regidor d’esports del PSC Cris Plaza


També s’investiguen els delictes de malversació de fons públics, falsedat documental i blanqueig. Els agents ja porten diverses hores registrant la seu de l’entitat. L’operació està
sota secret de sumari. El president d’aquesta entitat és el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Cris Plaza.



Des de l’entitat asseguren que són els primers interessats en saber què ha passat i afirmen que col·laboraran “activament” amb la justícia. Alhora, des del Consell Esportiu demanen “poder seguir treballant en tots els projectes en marxa” i que la investigació no afecti a les més de 300 famílies que ja s’han preinscrit als casals d’estiu que organitza aquest any l’entitat.



“Res pot aturar una feina que ha estat i és indispensable per als nens i nenes de l’Hospitalet”, insisteix l’entitat a través d’un comunicat fet públic aquest mateix dimecres durant l’escorcoll. A més dels casals, el Consell Esportiu defensa que hi ha “altres projectes socials i esportius que generen un benefici humà inqüestionable per a la ciutat”.








ENLLAÇ NOTÍCIA :


https://www.larepublica.cat/noticies/politica/municipal/investiguen-un-nou-cas-de-corrupcio-que-esquitxa-de-ple-el-psc-a-lhospitalet/