dilluns, 16 de març del 2020

Escàndol! El rei fa Elionor beneficiària de la fortuna i Felip no ho pot evitar



CASA REIAL







Marc Villanueva
Foto: GTRES
Barcelona. Dilluns, 16 de març de 2020


















La Família Reial s'ha convertit en un escàndol econòmic descomunal que creix cada dia. El capítol de diumenge a la nit: Felip repudiant Joan Carles assumint que té centenars de milions en paradisos fiscals evadits del fisc espanyol. Només el supera el capítol de dilluns: Elionor i Sofia són beneficiàries d'aquella fortuna oculta.





GTRES




És una jugada mestra del rei Joan Carles: va instituir beneficiari dels seus comptes a Suïssa al seu fill Felip i segons revela el digital Voz pópuli Joan Carles va deixar escrit que "en caso de muerte de Felipe de Borbón "la fortuna de la fundación deberá ser atribuida a los herederos
legales nacidos o que nacieran de una unión legal". És a dir, la princesa i la infanta.








GTRES






Quina és la jugada mestra? que en dret successori si i l'avi deixa una herència al fill i el fill renuncia a aquesta herència, no pot renunciar també en nom dels nets i netes. Felip no pot impedir que l'avi deixi herència a les dues netes. Joan Carles utilitza la figura del substitut vulgar en Dret civil: la persona que el testador institueix hereva cas que l'hereu principal renunciï. Les dues nenes, Elionor i Sofia, són hereves de Joan Carles i Felip no ho pot evitar. La fortuna dels 100 milions, o més, passarà a les seves netes quan l'emèrit mori.





GTRES







Un escàndol que ja no es pot evitar. Si demà mor Joan Carles, tota la fortuna d'origen sospitós o delictiu, per frau fiscal o blanqueig de capitals, anirà a qui Joan Carles va determinar: Felip i en el seu lloc si ho rebutja, a Elionor. La princesa a aquest pas no heretarà una Corona ni una fortuna sinó la vergonya familiar.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/casa-reial/joan-carles-herencia-elionor-suissa-felip-renuncia_480696_102.html