dimecres, 19 de febrer del 2020

Torra critica que Sánchez anunciï una data per a la taula de negociació sense haver-la acordada



PAÍS - PRINCIPAT






El president espanyol vol que la primera reunió es faci dilluns a la Moncloa














Per: Redacció

19.02.2020  11:38




El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat que el president espanyol, Pedro Sánchez, hagi anunciat de manera unilateral una proposta de data —24 de febrer— per a constituir la taula de diàleg. ‘Lamentem que Moncloa hagi anunciat una data sense cap acord ni tenint en compte l’agenda del president Torra‘, assegura l’oficina del president.



Segons la Generalitat, ambdós presidents van acordar el passat 8 de febrer a Palau que dos equips tècnics decidirien la data, el lloc i l’ordre del dia de la primera reunió. Tanmateix, la Moncloa encara no ha proposat el seu equip tècnic i aquest matí
el gabinet de Sánchez ha trucat a Palau fent la proposta de data.



‘El gabinet del president Torra ja ha traslladat al gabinet del president Sánchez la voluntat d’acordar una data seguint el compromís dels dos presidents’, conclou l’oficina del president.



D’aquesta manera, la constitució de la taula de diàleg encara no té data un més i mig després que es formés l’executiu entre PSOE i Unides Podem, tot i que el pacte d’investidura amb ERC estipulava que la primera reunió s’havia de fer en un termini màxim de quinze dies.








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/sanchez-proposa-que-la-taula-de-dialeg-es-constitueixi-dilluns/