dimarts, 25 de febrer del 2020

Duríssim tuit d'Israel per la repugnant rua nazi de Cuenca i García-Page calla



CARNAVAL






Marc Villanueva
Foto: twitter
Barcelona. Dimarts, 25 de febrer de 2020

















El Carnaval a Castella La Manxa amb una rua desfilant banalitzant l'Holocaust no seguirà. El poder de twitter i d'una poderosa veu com la de Pilar Rahola han aconseguit el que semblava impossible: que la comparsa de Cuenca suspengui les desfilades que tenia previst seguir fent a altres municipis castellano-manxecs, després de Campo de Criptana.





twitter








Els antisemites tenia previst representar la rua nazi a pobles com Herencia, Ciudad Real i Miguelturra. Ara han cancel·lat la performance de forns crematoris per, segons la premsa local, "su marcada marcialidad fascista a ritmo de reguetón".



Video :















L'escàndol ha estat tan gran que ha fet reaccionar l'Estat d'Israel. A través de la seva ambaixada a Espanya han denunciat la ignominiosa rua de l'Holocaust:





 





Un Estat en ple condemnant una performance castellano-manxega amb paraules com "vil, repugnante, banalización del Holocausto, burla de 6 M de judíos asesinados" i exigint combatre l'antisemitisme. Això hauria de fer reaccionar el president d'aquella comunitat.





EP
  





El món mira Castella-La Manxa. On és Emiliano García Page? Criticant indepes.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/enblau/ca/televisio/emiliano-garcia-page-israel-rua-nazi-holocaust_473514_102.html