dijous, 19 de desembre del 2019

Tsunami Democràtic pretenia aturar el Clàssic amb pancartes portades per drons



EL CLÀSSIC






Cèlia Forment i Bori
Foto: EFE
Barcelona. Dijous, 19 de desembre de 2019


















Tsunami Democràtic pretenia aturar el Clàssic del Camp Nou amb dues pancartes gegants portades per drons. Una acció que es va veure frustrada després les interceptessin els Mossos d'Esquadra.



En una pancarta s'hi podia llegir "Spain, sit and talk" i l'altra duia un missatge on es posava de manifest que la població catalana està sent discriminada políticament i reprimida per voler exercir drets com l'autodeterminació. Això hagués aturat el partit i canalitzat la protesta.



Així ho ha confirmat Tsunami Democràtic en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha assegurat que
la plataforma ha fet autocrítica i ha après "dels errors d'ahir". Ara bé, la plataforma que canalitza la resposta civil a la sentència del procés assegura que "el missatge ha calat" i que s'ha assolit l'objectiu de fer difusió internacional de la crisi entre Catalunya i Espanya.



En aquests sentit, Tsunami Democràtic ha posat en valor que "tot el que està relacionat amb la implicació de la població, no ha fallat mai". Han assegurat també que sense el compromís i la participació i ciutadana -que va venir de tota la geografia catalana- "ni una pancarta, ni una banda impresa hagués entrat a l'estadi i no s'hagués pogut fixar el focus mediàtic durant hores".



Hi haurà ampliació









ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/tsunami-democratic-aturar-classic-pancartes-drons_453030_102.html