dimarts, 17 de desembre del 2019

El dispositiu dels Mossos blindarà el Camp Nou des de primera hora



BARÇA







El Barça, els Mossos, la Guàrdia Urbana i els responsables de seguretat del club blaugrana i del SEM s'han reunit aquest dimarts per ultimar els detalls del dispositiu








Reunió entre els Mossos i el Barça per al clàssic | FC Barcelona







 per Redacció








Ja queden poc més de 24 hores per al clàssic del Camp Nou i el Barça està ultimant els detalls, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i els responsables de seguretat del club i del SEM, del dispositiu amb el qual garantirà "l'accés de jugadors dels dos equips i els àrbitres, així com els aficionats que vulguin veure el partit".



L'entitat culer ha informat que "des de primera hora del matí s'activaran els centres de coordinació policial a l'interior i a l'exterior del camp". Al voltant de les vuit del matí, tot ja estarà preparat. "Per part de Mossos participaran, en el dispositiu, agents de la
Brigada Mòbil, divisió de Trànsit, àrea de Recursos operatius, Unitat Canina, Unitat Subsol i Tedax. També hi formaran part agents de les Unitats de Seguretat Ciutadana", ha comunicat el Barça.



La incertesa generada al voltant de la mobilització de Tsunami Democràtic amb motiu del clàssic, corresponent a la desena jornada de la Lliga Santander 2019/20, ha obligat el Barça i els Mossos a coordinar-se a la perfecció amb l'objectiu que el partit i les reivindicacions del poble català es puguin compaginar sense que hi hagi cap problema.