dimecres, 27 de novembre del 2019

Diputats chavistes increpen Maroto al crit de "feixista" i "Visca Catalunya lliure"



VENEÇUELA






Foto: EFE
Caracas. Dimecres, 27 de novembre de 2019

















La intervenció per sorpresa en l'Assemblea Nacional veneçolana del senador del PP Javier Maroto va desencadenar aquest dimarts en un sonora esbroncada en que diputats chavistes van increpar el representant espanyol al crit de "feixista" i "Visca Catalunya lliure", mentre els diputats de l'oposició van respondre amb aplaudiments i vives a la llibertat.






  





El senador Maroto va prendre la paraula a l'Assemblea Nacional per invitació d'una diputada opositora i immediatament va començar a rebre insults i crits des de la bancada chavista, que van ser respostos pels seguidors de Juan Guaidó. Malgrat el griterio, Maroto va seguir amb
la seva intervenció, va condemnar el règim chavista i va mostrar el seu suport a l'oposició.




 


"Cada un dels udols que avui escoltem en part d'aquesta assemblea només ens donen més força per acompanyar-nos en un projecte per guanyar l'allibereu, la dignitat i la democràcia a Veneçuela", va afirmar el senador espanyol.

 



El líder de l'oposició, Juan Guaidó, va agrair als representants populars el seu viatge a Veneçuela i poder conèixer de primera mà "al que dia a dia s'enfronta el ciutadà veneçolà" i que inclou l'"acoquinament d'un poble".







ENLLAÇ NOTÍCIA :


https://www.elnacional.cat/ca/politica/diputats-chavistes-increpen-javier-maroto-pp-feixista-visca-catalunya-lliure_445815_102.html