dimarts, 19 de març del 2019

Escàndol: V🤢x usa el RCD Espanyol per captar militants




Aficionats independentistes demanen al club que emeti un comunicat desmarcant-se del partit d'extrema dreta i ultra nacionalista espanyol








Gerard Sesé|







V🤢x usa l'Espanyol per recollir firmes








Aficionats independentistes del Reial Club Deportiu Espanyol han demanat al club blanc i blau que emeti un comunicat desmarcant-se d’un tuit del Vicepresident V🤢x a Barcelona i membre del comitè executiu de la ciutat comtal que els vincula amb la formació de Santiago Abascal.




Ell és Antonio Amador i es defineix a sí mateix a les xarxes com un home que porta lluitant “toda mi vida contra el nacionalismo en Cataluña”. Des del seu perfil de Twitter i en nom de la formació d’extrema dreta i ultra nacionalista espanyola ha assegurat que durant un partit de l’Espanyol han recollit “més de 500 firmes recollides al camp de Cornellà el Prat, gràcies equip, gràcies a V🤢x i gràcies a l’Espanyol!”





Els seguidors independentistes de l’Espanyol, la penya Perikos, han contestat assegurant que “sabem que el Club no els va autoritzar”. Expliquen que la paradeta de V🤢x “estava
fora del recinte del cap de l’Espanyol”. Però per evitar qualsevol dubte, han interpel·lat directament al Club, ja que Amador els implica en la captació de firmes: “en aquest twuit implica una complicitat que no és certa”. Així doncs, demanen a l’Espanyol que “és necessari que l’Espanyol faci un comunicat explícit on deixi clar que es desvincula d’aquesta gent”.














Justament aquest matí, Agustín Rodríguez, director de Comunicació i Relacions Institucionals del RCD Espanyol ha volgut desmarcar el club de V🤢x amb aquest tuit des del seu perfil personal:















ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/escandol-vox-usa-el-rcd-espanyol-per-captar-militants/