divendres, 8 de febrer de 2019

Un mort i vuit ferits pel xoc entre dos trens entre Manresa i Sant Vicenç de CastelletSOCIETATÉs el segon accident greu de la línia R4 en pocs mesos · Al novembre un tren va descarrilar a Vacarisses
Per: Redacció 

08.02.2019  19:04

Un tren de la línia R4 ha descarrilat després d’haver xocat amb un altre comboi entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa, al Bages, segons que ha informat Protecció Civil. L’accident ha causat un mort i vuit ferits amb lesions de gravetat menor.Ara com ara, no se sap si els dos trens circulaven en el mateix sentit o ha estat un xoc frontal. Sí que se sap que ha passat a dos quarts de set del vespre i que, de moment, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat vuit ambulàncies. La línia ferroviària és interrompuda i Renfe ha establert un servei alternatiu de transport per carretera.


És el segon accident greu de la línia R4 en pocs mesos. El 20 de novembre, un tren va descarrilar a Vacarisses arran d’una esllavissada. Hi hagué un mort i nombrosos ferits.

 
19.14
–Protecció Civil informa que hi ha un mort i vuit ferits.19.11
–Una usuària ha penjat la fotografia del moment en què han desallotjat el tren.19.04
–Dos trens de la línia R4 han xocat entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet. De moment, no ha transcendit si hi ha ferits.


ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/xoquen-dos-trens-manresa-sant-vicenc-castellet/Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada