dilluns, 25 de febrer del 2019

Rivera, cridat a testificar pel "finançament il·legal de Ciutadans"



UNIONISME







El Nacional
Foto: gtres
barcelona. Dilluns, 25 de febrer de 2019
















El president de Ciutadans, Albert Rivera, haurà d'anar a declarar al judici originat per la denuncia de finançament irregular de Ciutadans, segons publica Elplural.com. El digital assegura que el periodista Enrique de Diego sol·licitarà aquesta setmana la presència de Rivera al judici. De Diego va ser qui va interposar la denuncia pel finançament de la formació unionista.



El denunciant acusa Ignacio Aguado, dirigent de Ciutadans a Madrid, d'establir una trama generalitzada de finançament il·legal durant la campanya de 2015. Enrique de Diego, que
és editor del diari Rambla Libre, va escriure un article al seu diari acusant la formació espanyolista d'haver-se finançat de manera irregular durant la campanya de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015.



Per la seva banda, Ciutadans ha respost amb una querella contra el periodista on se l'acusa de delicte d'injúries i de calúmnies.



De Diego, per la seva banda, exigeix documents que provin que la formació és innocent i la compareixença d'Albert Rivera. Ara és el jutjat qui haurà de decidir si admet les sol·licituds del periodista.








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/rivera-financament-illegal-ciutadans_358503_102.html