dimecres, 9 de gener del 2019

El missatge viral contra Vox: "Calli i deixi treballar els immigrants"




Un treballador del camp a Andalusia denuncia la xenofòbia del partit d'extrema dreta








Redacció



Un treballador del camp a Andalusia denuncia la xenofòbia del partit d'extrema dreta




Es diu Serigne Mamadou, treballa al camp, a Andalusia, i ha llançat un contundent missatge contra Vox en un vídeo que s'ha fet viral. Des del camp mateix, denuncia la xenofòbia de la formació, a la qual acusa d'incitar al racisme. El vídeo el va penjar al seu Facebook i ha tingut molt ressò amb la pàgina del col·lectiu Spanish Revolution, nascut a partir del moviment del 15-M.













Aquest treballador d'origen senegalès defensa que els africans que han fet com ell han
vingut aquí per ajudar les seves famílies i denuncia els desnonaments de "gent honrada" al barri sevillà de Pino Montano:



"Això és el que fem nosaltres, els immigrants. Treballar. Buscant alguna cosa per portar a l'Àfrica, perquè la gent, la nostra família, mengin. No venim a robar ni per vendre droga.
Jo crec que aquest senyor de Vox no ens ha dit encara cap resultat perquè Espanya pugui millorar. Crec que si ho vols, hi ha molts coses per fer, senyor. Primer, parla amb els bancs, lladres com tu, perquè deixin de desnonar la gent. A Pino Montano estan desllotjant molta gent honrada."



Responent al lema "espanyols primer", que ha fet seu Vox, Serigne Mamadou replica que "espanyols primer sóc jo, perquè sóc aquí al camp, donant canya" i per això reclama al president de Vox, Santiago Abascal, que "calli d'una vegada i deixi treballar els immigrants":



"Espanyols primer? On ets tu, ara mateix? Espanyols primer sóc jo perquè sóc aquí al camp, pencant. Vostè és l'últim dels espanyols, perquè el que fa és entrenar els joves perquè siguin racistes.
Senyor de Vox, si vol fer alguna cosa per Espanya, deixi de parlar. Calli d'una vegada i deixi treballar els immigrants."



El missatge ha corregut per les xarxes socials coincindint amb les 19 mesures que ha plantejat Vox en les negociacions per al nou govern andalús, en què demana, entre altres coses, expulsar 52.000 immigrants en situació irregular o la il·legalització de les organitzacions que "cooperant amb les màfies de tràfic de persones, afavoreixin la immigració il·legal".








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/324/el-missatge-viral-contra-vox-calli-i-deixi-treballar-els-immigrants/noticia/2896767/