dilluns, 17 de desembre del 2018

L'Olympique de Lió, rival del Barça en els vuitens de final de la Champions



BARÇA







Els blaugrana eviten el Liverpool i el Manchester United i s'enfrontaran a un equip que ha deixat bones sensacions en el grup del City de Pep Guardiola








17/12/2018 12:25 | Actualitzat a 17/12/2018 12:35 
Els jugadors de l'Olympique de Lió celebren la seva classificació per als vuitens de la Champions. | EFE
 




El sorteig celebrat a Nyon ha determinat que l'Olympique de Lió serà el rival del Barça en els vuitens de final de la Champions League 2018/19. Els blaugrana han tingut sort i han evitat equips com el Liverpool i el Manchester United, però hauran d'enfrontar-se a un equip atrevit i que no tindrà res a perdre i molt a guanyar. El partit d'anada es jugarà al Parc Olympique Lyonnais el 12, 13, 19 o 20 de febrer, mentre que els de Valverde tindran l'oportunitat de rematar l'eliminatòria al Camp Nou el 5, 6, 12 o el 13 de març.




Els francesos fa temps que han perdut el monopoli de la Ligue 1, on van arribar a guanyar set lligues consecutives, i ara intenten sobreviure a l'ombra allargada del PSG. Actualment són quarts en una minilliga particular amb el Lille, el Montpellier, el Marsella i el Saint-Étienne, cinc clubs que opten a ser subcampions d'una
lliga pràcticament decidida, un any més, el desembre. Bruno Génésio dirigeix un bloc amb pocs noms propis. Nabil Fekir (pretès per nombrosos clubs d'alt nivell europeu) i Memphis Depay, un talent que no va acabar de funcionar al Manchester United i que ara busca millor sort a França.




Tot i tenir menys nom que alguns dels altres equips que formaven part del bombo dels segons de grup, el Lió és un rival trampa: els francesos ja van guanyar el City a l'Etihad Stadium i van empatar contra l'equip de Guardiola a casa. A la Champions no han perdut cap dels sis partits: una victòria i cinc empats.









Enllaç notícia :

https://elmon.cat/monesports/barca/olympique-lio-barca-vuitens-final-champions